Aktiv sommerferie for børn og unge i Gentofte med 85 forskellige aktiviteter

Foto: Gentofte kommune.
dato

Gentofte Kommune byder på en spændende og aktiv sommerferie for kommunens børn og unge med en bred vifte af aktiviteter.

Aktiv Sommer finder sted i uge 27, 28 og 32, og det er et tilbud til alle børn og unge, der går i skole eller bor i Gentofte Kommune. Med 85 forskellige aktiviteter på programmet, er der noget for enhver smag. Blandt aktiviteterne kan nævnes Capoeira, ridning, basket, gymnastik, spejder og volleyball, blot for at nævne nogle få.

Tilmeldingen til Aktiv Sommer åbner den 14. maj kl. 17, og fuldt program samt tilmeldingsinformation kan findes på Place2Book.

Selve tilmeldingen foregår elektronisk via links i programmet. Det er kun muligt at booke en plads pr. barn den 14. maj, men fra den 15. maj kan flere pladser bookes, dog kun en ad gangen pr. ekspedition/betaling. Hver aktivitet koster 100 kr. plus et tilmeldingsgebyr, og betaling kan kun ske med betalingskort.

Forældre og børn, der har brug for hjælp til tilmelding, kan få vejledning ved at sende en mail til fritid@gentofte.dk. Det skal bemærkes, at vejlederne kan hjælpe med spørgsmål og lignende, men de kan ikke bestille en plads for dig.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-maj/kom-med-til-aktiv-sommer/

Kilde: Gentofte Kommune