Erfaren og/eller uddannet køkkenmedarbejder til Børnehuset Englegård

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe madglade børn i Børnehuset Englegård?

Da vores køkkenmedarbejder gennem mange år har valgt at gå på pension, søger Børnehuset Englegård en dygtig, erfaren og/eller uddannet køkkenmedarbejder til at lave sund og lækker med til 80 skønne vuggestue- og børnehavebørn.

Børnehuset Englegård ligger på grænsen mellem København NV og Søborg, tæt på dejlige grønne omgivelser og med adgang til en stor legeplads, hvor vi dyrker blomster, krydderurter og bær. Køkkenet er husets hjerte, og når duften fra køkkenet breder sig i huset, vækkes børnenes interesse for, hvad vi skal spise i dag.

Vi søger netop dig, hvis:

  • Du brænder for madlavning, er kreativ og kan sammensætte ernæringsrigtige menuer, som børnene elsker at spise.
  • Du arbejder selvstændigt og engageret og leverer mad til tiden hver dag.
  • Du kommunikerer både på skift og i tale, tager tingene med et smil og har overskud til børnene.
  • Du samarbejder på mange niveauer og koordinerer med de øvrige faggrupper i huset.
  • Du har mod på at varetage det vigtige omstillingsarbejde i Københavns Kommune, hvor vi skal forandre måltiderne og dermed sikre co2-reduktion i 2025, som er en del af den politiske målsætning i København.
Måltidspædagogik
For os skal det, der foregår på stuerne, ikke være afskåret fra, hvad der sker i køkkenet og omvendt. Via samarbejdet mellem køkkenet og det pædagogiske personale skal børnene opnå en bevidsthed om, hvad de spiser, og hvor det kommer fra. Du skal samarbejde med det pædagogiske personale om at udarbejde en mad- og måltidspolitik, hvor det kostfaglige og pædagogiske aspekt af måltidet går hånd i hånd. Meyers Madhus er med som konsulent.

Vi vil fremme madmod
Maden skal have et højt kulinarisk niveau, og den skal være indbydende at se på. Maden skal pirre børnenes smagsløg, og du skal være med til at sikre, at børnenes madmod bliver udfordret og styrket over tid ved en tilpas fordeling af nye retter og velkendte retter. Børnene skal kunne følge med og blive mætte hver dag.

Målet er økologi
Du skal arbejde ud fra, hvad årstiderne har at byde på og være kvalitetsbevidst i dine valg af råvarer. Vi har det økologiske spisemærke i guld, og det arbejde skal du føre videre ved at købe 90% økologisk og ved at kunne dokumentere dette via vores indkøbsordning.

Dine opgaver derudover er:

  • Udarbejde ugentlige madplaner og udgive disse digitalt
  • Bestilling af varer samt budgetstyring
  • Daglig rengøring og egenkontrol
  • Opvask efter morgen- og mellemmåltider (den store opvask efter frokost klarer vores rengøring).
Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ønsker den besat pr. 15. september 2023 eller snarest derefter. Vi tilbyder arbejdstider i tidsrummet mellem kl. 7.15-15.15, og du har fri kl. 12 om fredagen. Du deltager i møder med husets kostudvalg 4 gange om året, og derudover er der møder i vores tværgående køkkennetværk i klyngen.

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst med Københavns Kommune.

Yderligere information
Ønsker du yderligere information eller en rundvisning, så kontakt pædagogisk leder Lea Lauritzen på 2362 8837.

Søg via linket senest søndag den 3. september 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193736&DepartmentId=20277&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5885703

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet