Højdevangens Skole søger lærer til et vikariat med kendskab og lyst til at undervise i modtageklasser

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en lærer til med kendskab og stor lyst til at undervise i vores modtageklasser. Stillingen er et vikariat i et år.

Du har et ressourceorienteret børnesyn, en høj faglighed og brænder for sproglig udvikling for alle vores elever. Har du dsa-erfaring vil det kun være et stort plus.

Din profil

  • Er læreruddannet med erfaring for at arbejde sprogudviklende i fagene.
  • Du er ambitiøs og ønsker at sætte retning og nye standarder inden for dine linjefag/kompetencer i modtageklassesammenhæng.
  • Du trives med at være en del af et team, hvor sparring, kreativitet, nytænkning og udvikling er en naturlig del af hverdagen.
  • Du kan planlægge, gennemføre og evaluere egen og kollegers praksis på baggrund af didaktiske og metodiske valg og viden om unges sprogtilegnelse.
  • Du har interesse for og/eller erfaring med co-teaching, niveaudeling og aktionslæring, som er et par af vores nyere greb i modtagerklasserne.
Om os
Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelse og ledelse samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling fagligt, socialt og personligt. Personalegruppen har et højt ambitionsniveau, et stort engagement, en god samarbejdsvilje, som udgør et sundt og godt arbejdsmiljø.

Vi arbejder i professionelle årgangs- og fagteam og er gode til at samarbejde omkring de glæder og udfordringer en hverdag byder på. Vi ligger tæt på metro og med gratis parkering.

Vi har en fast mødedag, ellers er vi meget fleksible, og du får som ny mulighed for selv at byde ind på opgaverne.

Nedsat tid vil også være en mulighed.

Højdevangens Skole er en del af 4-skolesamarbejdet på Midtamager, hvor eleverne går i 0.-6. klasse på Dyvekeskolen, Sundbyøster Skole eller Gerbrandskolen og derefter fortsætter i 7. klasse på Højdevangens Skole. Vi er udbygget til otte spor fra 7.-9. klasse. I alt 25 normalklasser, 4 modtagerklasse og et separat boomerangtilbud for elever med forskellige faglige- og sociale udfordringer.

Vi passer godt på hinanden, sparrer, lytter og handler, og deler alle ansvaret i forhold til at lave det bedste læringstilbud for unge mennesker i byen.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er med ansættelse 1. august 2023.

Løn i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Hvis du vil vide mere om vores skole, kan du kontakte afdelingsleder Stine Winther på 3317 3521 eller afdelingsleder Anders Müller på 3317 3521.

Søg via linket senest onsdag den 21. juni 2023
Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192568&DepartmentId=19072&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848922

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet