Konsulent med masterdataerfaring og sans for informationsstrukturer til Koncernservice

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Du skal indgå i et stærkt og videnstungt team, hvor du skal være med til at sikre fremtidens brug af masterdata i en central placeret enhed i Københavns Kommune – Danmarks største arbejdsplads.

Vi søger en konsulent til Masterdata i Koncernservice, som kan hjælpe vores dygtige team med at sikre, at vi får de bedst mulige processer for kommunens masterdata. Du bliver en del af et spændende hus med kompetente kolleger og gode udviklingsmuligheder.

Område i udvikling og et komplekst systemlandskab
I Masterdata styrer vi Københavns Kommunes stamdata på tværs af organisationens store systemer indenfor områderne organisation, økonomi, løn og personale.

Teamet er i øjeblikket i en udvikling mod at sikre højere datakvalitet samt udvikle og forbedre data governance. Din rolle som masterdatakonsulent bliver at se ind i vores systemlandskab og se på data med henblik på at analysere og forstå strukturerne. Derudover skal du sætte dig ind i vores drift for at få indblik i, hvor der kan være grundlag for forbedringer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • at vedligeholde stamdataelementer i de store fælles systemer
  • at kortlægge datalandskabet med henblik på at sikre definerede datamodeller for vores masterdata
  • at sikre overblik over vores masterdata ved hjælpe af de rette metadata
  • at opbygge et datakatalog over vores masterdata
  • at yde service og rådgivning til såvel forvaltninger som vores egne kontorer
Udviklingsmuligheder indenfor et område med stort potentiale
Masterdataområdet er i rivende udvikling og der er masser af muligheder for at opbygge en karriere. Du vil få indblik i en verden, hvor det er vigtigt at se de store sammenhænge og have et holistisk perspektiv. Du vil opnå stor forretningsforståelse og forstå de sammenhænge, der er på tværs af kommunens store systemer.

Gennem arbejdet med kommunens masterdata vil du opbygge kompetencer indenfor datastrukturer og definitioner, som kan trækkes med og bruges i mange sammenhænge.

Da vi i øjeblikket har stort fokus på at opbygge og implementere en data governance, vil du på sigt også få erfaring med at klæde organisationen på til at påtage sig dataejerskab samt vejlede og rådgive i masterdata management med henblik på at forbedre datakvaliteten.

Gåpåmod og stærke kompetencer
Dette job stiller krav til din evner ift. at tage en opgave og løbe med den, selvfølgelig med god hjælp og sparring. Du skal arbejde i et komplekst område og skal derfor være nysgerrig og evne at se ting i et større perspektiv. Det er en fordel at være udadvendt og proaktiv, så du selv rækker ud til folk og ikke venter på, at folk kommer til dig.

Da vi er underlagt en del lovgivning, skal du trives med at arbejde efter faste processer, som du også gerne skal have øje for hvor kan forbedres. Du skal derfor have analytisk sans og sans for struktur. En væsentlig del af din vej til at lykkes i rollen, bygger på din lyst og evne til at forstå sammenhænge i systemer og processer.

Det er et krav, at du har erfaring med masterdata og arbejde med standarder og strukturer omkring informationer og data.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. juli 2023 eller hurtigst muligt derefter. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og sker i øvrigt efter forhandling med den faglige organisation.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Stine Ellehammer på 2342 9201.

Søg via linket senest onsdag den 21. juni 2023
Vi forventer at holde samtaler løbende. I forbindelse med ansættelsesprocessen bliver der afholdt to samtalerunder.

Koncernservice er en professionel serviceorganisation
I Koncernservice har vi et stærkt fagligt miljø med kompetente og specialiserede medarbejdere inden for finans, løn, HR og personalejura. Vi udvikler konstant vores kompetencer og faglighed for at kunne forenkle arbejdsgangene, når vi etablerer nye teknologiske løsninger på tværs af kommunen. Og vi insisterer på, at vores løsninger skaber en reel effekt hos vores brugere på den længere bane. Vi er ca. 600 medarbejdere, der løbende er i dialog med kommunens syv forvaltninger og ca. 45.000 medarbejdere. Vi er med andre ord administrativt samlingspunkt, der skal sikre en effektiv og intuitiv digital administration for hele Københavns Kommune. Mød os på www.koncernservice.kk.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192596&DepartmentId=22304&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848877

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet