Ledelse, service og gastronomi forenes som Assisterende Restaurantchef hos Peter Lieps Hus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Assisterende Restaurantchef, Peter Lieps Hus

 

Vil du være med i lederteamet på en af de mest ikoniske restauranter i Danmark?

 

Peter Liep´s Hus i Dyrehaven har en historie som traktørsted, der går mere end 100 år tilbage. Madkastellet er nye forpagtere i Peter Liep´s Hus og søger i den forbindelse en ny restaurantchef, der vil være med til at sætte restauranten på det kulinariske danmarkskort.

 

Vi leder efter en, som først og fremmest er en dygtig vært og sætter en ære i at levere en sublim service. Du behøver ikke at være faglært, men du er hjemmevant i vinens verden og har generel en stor interesse i mad og drikke. Vi forventer derudover, at du er en leder, der kan samle dit hold og skabe en fantastisk stemning for både gæster og medarbejdere.

Vi sætter pris på dine idéer og dit engagement og kvitterer med ansvar. Du får lov til at sætte dit eget præg på stedet, og du får mulighed for at udvikle dig.

Vi viderefører de traditioner huset er skabt på men i fremtidssikrede og moderne gevandter. Vi er modige og nytænkende, men har altid fødderne solidt plantet på jorden med respekt for historien.

Vi ønsker en hjemlig og uformel stemning, hvor vi, selv om der er travlt, har styr på tingene og er topprofessionelle. 

 Vi er meget ambitiøse på restaurantens vegne, og vi forventer, at du er det samme. 

Udover selve a la carte restauranten vil du også være en del af husets mange selskaber i samarbejde med vores eventafdeling.

 

Vi tilbyder:

Ansvar – for restaurant, selskaber og events i samarbejde med resten af ledelsen

Fleksibilitet – i forhold til arbejdsdage og tider

Smuk arbejdsplads – midt i Dyrehaven med udsigt til hjorte, træer, kapervogne og ryttere.

Mandat – til at træffe store og små beslutninger i en travl hverdag

Skarpe kollegaer – med høj faglighed og drive, uanset om de er kokke eller på gulvet

Ambitiøse mål – vi vil gerne sætte baren højt 

Højt til loftet – og frihed under ansvar i et uformelt og passioneret miljø

Tæt på offentlig transport -  kun 20 min. Fra city med S-tog eller Kystbanen

 

Du tilbyder:

Ballast – fra lignende stillinger med fokus på vagtplanlægning, træning af personale, god viden i vin- og madsammensætning.

Rutine – I optimering af flow i restauranten

Lederevner – med ambition om at skabe et exceptionelt godt arbejdsmiljø og høj trivsel 

Samarbejdssnilde – med en glad og positiv tilgang i en travl hverdag både internt og med gæster og kunder

Flair – for at drive en bæredygtig virksomhed – såvel økonomisk som menneskeligt

God tone – med indsigt i medarbejder- og kundepsykologi

Stilsikkerhed – med fokus på, at såvel mad som værtskab er ekstraordinært 

God smag – med en stor viden om gastronomi og klare holdninger til kvalitet

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Dyrehaven by Madkastellet ApS, Slagtehusgade 11, 1715 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6093539

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet