Ledig stilling som pædagog til unikke unge i Taarbæk og Lyngby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi oplever en øget tilgang af unge til vores tilbud og søger derfor en pædagog med relevant uddannelse og erfaring til vores afdelinger i Taarbæk og Lyngby.

Skolen Hjuldamperen tilbyder særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge, med særlige behov, i alderen 18-25 år, samt fritids- og aktivitetstilbud til unge på 18-35 år, samt beskyttet beskæftigelse. De unge har alle udfordringer med generelle lærings udfordringer, udviklingshæmning, autisme, eller andet.

Vi søger en person med pædagoguddannelse, der har viden og erfaring indenfor det specialpædagogiske område og er indstillet på, at arbejde med de lærings- og pædagogiske metoder, der understøtter disse grupper.

Det er vigtigt, at du har erfaring med målgruppen og er parat til at stå for aktiviteter, social træning og andre pædagogiske aktiviteter. Vi forventer at du har gode evner indenfor dokumentation, såsom at: udarbejde planer, sætte mål, udarbejde og udføre aktiviteter, samt skabe udvikling og en god og struktureret dagligdag.

Vi forventer, at du brænder for området, har gode samarbejdsevner og en høj grad af faglighed og selvstændighed. Du har et godt humør og er engageret og insisterer på, og har lyst til, at ville lære vores unge mennesker noget afgørende og værdifuldt.

Det er en fuldtidsstilling med et ugentligt timetal på 37 timer. Arbejdstiden ligger på hverdage imellem kl. 8.00 og nogle dage til kl.16.00.

Ansøgningsfrist og ansættelse: 15.juli 2024 med ansættelse hurtigst muligt derefter.

Samtaler forventes afholdt løbende.

Kontakt os på mail: job@hjuldamperen.dk

Kørekort: B(almindelig bil)

Der er en stilling ledig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

SKOLEN HJULDAMPEREN ApS, Taarbæk Strandvej, 2930 Klampenborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068690

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet