Skovshoved børnehus søger vuggestue pædagoger

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Sejler du og evt. en kollega langs kysten, så kast anker ved Skovshovedhavn.

Skovshovedhavn er en idyllisk lille havn beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur. Her står vi, klar; med dykkercertifikat, livredder, svømmevinger, redningskrans, klar til at kaste os i bølgen bål sammen med dig.

Skovshoved består af to børnehuse, afdeling Lanternen og afdeling Nordlyset. Måske du og evt en kollega kan se fremtiden sammen med os.

Vi tilbyder gode fysiske rammer, imødekommende ledelse (synes vi selv) og du/I får mulighed for at præge den pædagogiske hverdag.

Lanternen, består af to vuggestuegrupper og en børnehavegruppe. I Lanternen skal du/ I sammen med ledelsen samskabe den pædagogiske profil, der gør at vi kan hejse det helt store sejl, således sammen kaste skuden ud på de 7 verdenshave. Her er der rig mulighed for at præge den faglige profil, ud fra det fundament der er skabt sammen med personalet. Her er højt til loftet, godt humør og humor er i højsæde.

Nordlyset består af 3 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. I Nordlyset arbejder vi Reggio Emillia inspireret. Nordlyset er indrettet med værksteder til fordybelse i kreative processer, og vi er rige på gode traditioner. I mange af vores traditioner har vi fokus på dannelse, bæredygtighed og ansvarlighed. Vi er meget beviste omkring børneperspektiver, som er afgørende for hvordan vi arbejder pædagogisk med børnene. Huset emmer af kunst, litteratur og musik på alle mulige måder, vi ønsker kollegaer der kan se sig som en del af dette.

I Skovshoved siger vi, at vi bedriver pædagogik med hjertet, og det betyder, at det er os, de voksne, der er det gode forbillede og har ansvaret for at skabe trygge, anerkendende og positive relationer for alle i huset.

Vi er et godt match, hvis:

Du er indstillet på en hverdag, hvor du både kan indgå i samarbejde med dine kollegaer og arbejde selvstændigt. Du kan organisere dagen, så børnene kan være i små grupper hele dagen. Og se dig selv som aktiv sparringspartner, hvor vi i fællesskab motiverer hinanden og vores børn. Du vægter en høj socialkapital, og aktivt bidrager hertil. Vi bidrager med at fællesskab hvor vi er klar til fælles udvikling.

Vi er meget bevidste omkring børneperspektiver, som er afgørende for hvordan vi arbejder pædagogisk med børnene. Børns medbestemmelse og børneperspektivet spiller en central og grundlæggende rolle i vores pædagogiske arbejde. Vi giver børnene mulighed for i trygge og nærværende relationer, at kunne deltage nysgerrigt og præge sin omverden.

Hos os er det er nemt at søge natur - og kulturoplevelser. Vi har ressourcestærke engagerede forældre der vælger børnehuset til.

Vi er et nyere ledelsesteam, som tager vores arbejde alvorligt og vægter en høj socialkapital som alle forventes at bidrager aktivt til. Vi ved at trivsels ikke kun gælder fra 7-17. Du vil opleve os som åbne og fleksible, hvor der altid er plads til at vende din situation og udvikling. Vi bevæger os sammen fremad, med den styrkede læreplan i fokus. Vi brænder for sammen med personalet at skabe de bedste betingelser for jer som personale. Vi går op i det forpligtende fællesskaber og aktive deltagelse fra børn, forældre, medhjælpere og pædagoger.

Vil du vide mere?

Kontakt Leder Bettina Hede Jensen på tlf. nr. 21347548

Daglig leder Tine Hansen thnn@gentofte.dk

Virksomhed: GENTOFTE KOMMUNE

Stillingen er som udgangspunkt på 28-37 timer.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny løn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5936823

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet