Sygeplejerske eller SSA søges til kvinde i Klampenborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent? Har du erfaring med demens, og vil du gøre en forskel for en 74-årig kvinde og hendes familie? Så læs med her.

Om opgaven

Stillingen er hos en kvinde på 74 år, der har Alzheimer. Kvinden er kognitivt men ikke fysisk påvirket af sygdommen. 

Opgaven er at være sammen med kvinden og støtte hende i hendes hverdag. Det kan fx være at hjælpe hende med at komme på små ture i nærområdet, spille bridge og lave mad. Til en start er der fokus på at opbygge en god relation til kvinden, så hun er tryg ved at få hjælp.

Om dig 

Du er uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent, og du har erfaring med demens.

Det er afgørende, at du er empatisk, stabil og har en god situationsfornemmelse. 

Arbejdstid 

Stillingen er på 3 timer om ugen, og ligger som følger: 

Tirsdag kl. 11.00 – 14.00.

Byd gerne ind selvom denne dag og præcise tidspunkt ikke er muligt for dig, da familien er fleksibel med arbejdstiden.

Der vil være mulighed for flere timer indenfor kort tid, og det er væsentligt, at du i så fald har mulighed for at hjælpe mere. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Aase Petersen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945400

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet