Vi søger servicemedarbejdere til togrengøring om natten hos vores kunde i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ansøgningsfrist: 26. maj 2024

Er du kvalitetsbevidst og brænder for at levere et godt stykke arbejde? Så er det måske dig vi står og mangler! Vi søger lige nu en servicemedarbejder til togrengøring hos vores kunde i København. Vi søger både fuldtidsansatte, deltidsansatte og afløsere.

Som rengøringsassistent bliver du en del af et team med fælles mål og rammer – også selvom nogle af dine arbejdsopgaver skal løses alene. Sammen i teamet sørger I for, at arbejdet nås til tiden og lever op til kundens forventninger.

Du har sammen med dine kolleger ansvaret for, at I når de daglige gøremål. Det forventes derfor at du er fleksibel og indstillet på ind i mellem at yde en ekstra indsats i forhold til mødetid under ferie og sygdom.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af togets gulve og inventar samt rengøring af toiletter.

Vi søger som beskrevet både medarbejdere til 37 timer, deltid og afløsere uden fast arbejdstid. Arbejdstiden planlægges ud fra et rul med vagter fordelt mandag til søndag mellem kl. 21.00 til kl. 05.00.

Er du den vi søger?

Vi ser gerne, at du:

  • Erfaring med rengøring er en fordel, men ikke et krav
  • Er fleksibel og mødestabil 
  • Er selvstændig og kan tage ansvar for egne opgaver
  • Er kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver
  • Er fokuseret, proaktiv og god til at læse kundens behov
  • Kan kommunikere på dansk, både på skrift og tale

At være en del af ISS

Hos ISS bliver du en del af en global serviceorganisation der lever for at yde det bedste for kunden. Du skal kunne se dig selv i vores kerneværdier som er ansvarlighed, ærlighed, entreprenørånd og kvalitet. 
Som vores kollega bliver du en del af et spændende arbejdsmiljø, der sætter en dyd i at yde den bedste service til vores kunder.

Du vil få udleveret arbejdstøj. Derudover bliver du koblet på MyLearning som er ISS kursusportal. Du vil løbende blive tilknyttet E-learning kurser, så du hele tiden er opdateret på ny viden inden for vores felt. Kurserne findes på flere sprog, hvis dansk ikke er dit modersmål.  

Ansøgning

Lyder denne stilling som noget for dig? Så send os din ansøgning med vedlagt CV via linket ’Ansøg nu’ hurtigst muligt og senest den 26. maj 2024. Bemærk at du skal tage stilling til om du søger fuldtid, deltid eller afløser når du ansøger om jobbet.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og kalder løbende til jobsamtaler. Så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.

Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Manager, René Loffredo på mail: rene.loffredo@dk.issworld.com

Vi ser frem til at høre fra dig!  
 
http:// dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047529

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet