Vil du være med til at videreudvikle fremtiden inden for akut psykiatrisk behandling i Danmarks største psykiatriske akutmodtagelse?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ledende overlæge til Psykiatrisk Akutmodtagelse Ny Psykiatri Bispebjerg – Psykiatrisk Center København

Som ledende overlæge får du en central rolle som lægelig drivkraft i videreudviklingen af det akutte psykiatriske område på Psykiatrisk Center København (PCK).

Vi har Danmarks største og mest dynamiske psykiatriske akutmodtagelse med flere tilknyttede funktioner. For at sikre faglig kvalitetsudvikling, patientbehandling på højt fagligt niveau og et godt uddannelsesmiljø er det nødvendigt med et stærkt ledelsespar i spidsen for psykiatrisk akutmodtagelse.Om stillingen

  • Stillingen rummer lægelig ledelse af den psykiatriske akutmodtagelse, det tilknyttede akutteam og den nyligt oprettede Fællestelefon for de psykiatriske akutmodtagelser. Dit kliniske virke kommer til at være i akutmodtagelsen med tæt samarbejde til resten af akutafdelingen.
  • Du vil have det lægefaglige ansvar for de akutte henvendelser i den døgnåbne uvisiterede modtagelse og de 10 åbne senge i akutmodtagelsens sengeafsnit.
  • Som leder i akutmodtagelsen vil du naturligt blive en del af ledelsen af det psykosociale beredskab, som PCK har regionalt ansvar for at koordinere.


Dine væsentligste samarbejdspartnere bliver oversygeplejersken i Akutmodtagelsen og Akutteamet, dine lægelige kollegaer samme steds, det øvrige erfarne speciallægekollegium på Bispebjerg samt cheflægen. Akutmodtagelsen er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø og høj grad af medarbejdertilfredshed.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.Vær med til at påvirke fremtidens akut psykiatri

I november 2022 flyttede vi ind i et helt nybygget hospitalsbyggeri særligt indrettet til moderne psykiatri. Her skal du være med til at udvikle og løfte kvaliteten af den akutte psykiatriske behandling. Der vil være mulighed for at indgå i og bidrage til forskningsprojekter inden for feltet akut psykiatri, som er et område, PCK de kommende år har som ambition og indsatsområde at styrke.

Du vil sammen med oversygeplejersken komme til at lede den faglige udvikling i de nye rammer og muligheder i Ny Psykiatri Bispebjerg, hvor ambitionen er at skabe en akut psykiatri i verdensklasse. Stillingen rummer kort sagt masser af muligheder for faglig og ledelsesmæssig udvikling.Om dig

Vi forventer, at du har interesse for (men ikke nødvendigvis erfaring med) akut psykiatri. Det er vigtigt, at du har mod på at indgå i ledelsen af dynamiske forandringsprocesser mhp. øget kvalitet af patientbehandlingen. Ledelseserfaring er en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigt, at du har interesse for ledelse, ønsker at involvere dig i ledelsesarbejdet og ønsker at udvikle dig professionelt som leder.Løn og vilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Som overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri er du vagtforpligtet. Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (SIF) i akutmodtagelsen på Bispebjerg matriklen.Har du spørgsmål?

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du henvende dig til cheflæge Lone Baandrup på mail: lone.baandrup@regionh.dk eller tlf. nr.: 91 16 59 03.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Søg stillingen

Send din ansøgning, CV og speciallægeanerkendelse via linket på siden senest den 21. juni 2023.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Samtaler med ansøgere vil foregå umiddelbart efter fristens udløb.Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur – Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. Den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtageafsnit samt to intensive afsnit er samlet i Ny Psykiatri Bispebjerg fra november 2022. I 2026 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte og Frederiksberg-matriklen.

Om Psykiatrisk Center København

PCK er Danmarks største psykiatriske afdeling med et optageområde på cirka 430.000 borgere dækkende Københavnerområderne Nordvest, Nørrebro, Østerbro, indre by, Frederiksberg og Vanløse.
Vi har Danmarks største psykiatriske forskningsenhed med otte professorer og mere end 100 forskere.

PCK har i alt cirka 1300 medarbejdere, har årligt cirka 5500 indlæggelser og 190.000 ambulante kontakter.

PCK er det største center i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret dels på Rigshospitalsmatriklen, dels på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg Hospitaler, samt i ambulante enheder rundt omkring i optageområdet.

Læs mere på www.psykiatri-regionh.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center København, Edel Sauntes Allé 10, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250041&DepartmentId=22013&MediaId=4952&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848911

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet