BIM Specialist til Team Ejendomsdata

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med laserscanning og opmåling af bygninger og kan du omsætte dette til digitale modeller og brugbare data?

Københavns Ejendomme skal registrere Københavns Kommunes ejendomme og arbejder løbende for at højne datakvaliteten og have styr på ejendomsporteføljen. Vil du være en del af et ungt og socialt velfungerende team på otte medarbejdere med en allerede veldokumenteret arbejdsproces?

Om jobbet
I 2019 igangsatte Københavns Ejendomme (KEJD) et større opmålingsprojekt, hvor samtlige ejendomme i Københavns Kommune skal opmåles og digitaliseres. Selve opmålingsprojektet løber frem til udgangen af 2024, med en løbende overgang til drift.

Opgaven består i at kontakte ejendomsadministratorer, opmåle med 3D laserscanner, evt. suppleret med laserafstandsmåler, udtrække tegninger fra byggesagsarkiv m.v. Dette skal omsættes til Revit modeller og uploades til vores FM-system. Efter at projektet er afsluttet, forventes det, at der er flere datavedligeholdelsesopgaver, ligesom vi godt vil tilbyde forskellige forretningsområder i Københavns Kommune service indenfor ejendomsdata.

Som BIM-specialist skal du kunne arbejde selvstændigt, og ansvarligt, da du optræder som repræsentant for KEJD.

Det er blandt andet dine opgaver, at

  • træffe aftale om opmåling
  • sikre grundig dokumentation af dine opmålinger
  • kvalitetssikre egne og kollegaers scanninger og modeller
  • modellere i Revit
Om dig
Vi tænker, at du har kendskab til opmåling og scanning og er velfunderet i anvendelsen af Revit. Du har måske en baggrund som arkitekt, bygningskonstruktør, landmåler eller lign. Du behersker dansk i både tale og skrift, da vi kommunikerer på dansk.

Vi forestiller os, at du

  • har lyst til at bidrage i et socialt velfungerende team.
  • tager ansvar for opgaverne og er ikke bange for at opsøge viden og vejledning
  • har forståelse for at arbejde i teams
  • har solid erfaring med BIM og Revit
Om os
Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en dynamisk og ambitiøs organisation.

Du bliver ansat i Ejendomsdata og -digitalisering, som er en tværgående enhed med kontakt til alle enheder i KEJD og samarbejder med øvrige digitaliseringskontorer i kommunen.

Ejendomsdata og -digitalisering består af 30 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder, som har et godt samarbejde. Enheden har ansvar for KEJDs IT-systemer, digitalisering af forretningens behov, indførelse af proces og data governance samt opmåling og digitalisering af ejendomsdata. Vi har en stærk teamspirit med månedlige fredagsbarer, hyppig kagespisning og en generel glad omgangstone.

Vi ligger lige ved Fuglebakken Station i samme bygning som kommunens Koncern IT samt Koncernservice. Vi har en god kantine, frugtordning, gratis fitnesscenter, massageordning og meget mere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Vi aflønner efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation samt principperne i Ny Løn.

Stillingen er en på 37 timer ugentligt inklusive frokost med flextidsordning og med opstart hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte teamkoordinator Morten Arnoldus på 4043 9597.

Søg via linket senest torsdag den 22. juni 2023
Samtaler vil blive afholdt i uge 26.

Københavns Ejendomme
Københavns Ejendomme har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold frigør vi ressourcer til, at vores 58.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Alt det gør vi ud fra bedste aktuel viden og i tæt samspil med kunder, leverandører og samarbejdspartnere ud fra devisen: Det skal være nemt, effektivt og bæredygtigt. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192586&DepartmentId=19777&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848904

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet