Gentofte Kommune: Pædagogisk medarbejder til Skolen på Strandvejen

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Gentofte Kommunes gruppe- og skole-dagbehandlingstilbud, Skolen på Strandvejen søger en pædagogisk medarbejder den 1. oktober 2023 eller snarest muligt

Brænder du for børn og unge med særlige udfordringer? Brænder du for at skabe og udvikle en ramme og et miljø, hvor børn og unge trygt kan få mulighed for at leve op til deres fulde potentiale? Er du en fagligt stærk pædagog eller har anden relevant pædagogisk baggrund med gode evner for og interesse i klasserumsledelse? Har du viden om og god erfaring i hvordan man støtter børn og unges sociale og personlige udvikling? Har du stærke sociale kompetencer?

Skolen på Strandvejen oplever en fortsat elevtilgang og dermed en medarbejder, der har interesse for denne målgruppe. Hvis du ønsker et meningsfyldt arbejde, hvor du reelt kan gøre en forskel for børn og unge, så kontakt os gerne.

Skolen på Strandvejen er Gentofte Kommunes gruppeordnings- og skole-dagbehandlingstilbud, en afdeling under Skovshoved skole. Vi er placeret på vores egen matrikel i en villa på Strandvejen, og har et tæt samarbejde med almenskolen, som ligger 5 minutters gang fra vores matrikel. Vi har gode faciliteter samtidig med, at vi ligger et stenkast fra strand og skov. Skolen er normeret til tre grupper á ca. 7 elever med 2-3 voksne per gruppe.

Fakta om stillingen:

  • 37 timers fastansættelse
  • En ordentlig løn
  • Ambitiøse, engagerede og fagligt dygtige kollegaer
  • Et rart og trygt kollegafællesskab
  • Tillid og frihed til opgaveløsningen med fokus på din udvikling og dine ideer i fællesskab med dine kollegaer.

Hos os vil du blive en del af et arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved høj professionalisme, bred faglighed og godt samarbejde.
Vi har fokus på den enkelte elevs udfordringer. Vi er nysgerrige og tør tænke kreativt for at skabe den bedst mulige behandling og undervisningsramme for den enkelte elev.
Hos os er vi sammen om at løfte opgaven om det enkelte barn i et tæt, struktureret og ligeværdigt samarbejde i teamet, og du vil ikke stå alene i undervisningen eller med en opgave. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores PPR-psykolog i forhold til supervision og sparring og en tæt forældrekontakt, da vi betragter forældre, som vores vigtigste samarbejdspartnere.

Vores behandlingsgrundlag tager udgangspunkt i, at forudsætningen for at skabe trivsel og faglig udvikling er ved at arbejde relationelt, tryghedsskabende og omsorgsfuldt med den enkelte elev. Vores behandling tager teoretisk afsæt i den systemisk/narrative teori, low arousal og en mentaliseringsbaseret tilgang. Ligeledes er vi inspireret af neuroaffektiv udviklingspsykologi til forståelse af elevernes udfordringer. Vi er optaget af at være under konstant faglig udvikling og har derfor afsat tid til pædagogisk udvikling hver måned.

Er du blevet nysgerrig og vil høre nærmere om vores skole og/eller ønsker du at besøge os, så kontakt afdelingsleder Line Staffeldt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skolen på Strandvejen

Skolen på Strandvejens primære målgruppe er normaltbegavede børn og unge med socio-emotionelle udfordringer, udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed samt psykiatriske diagnoser med vanskeligheder inden for autismespektret, personlighedsforstyrrelser, ADHD eller ADD. Fokus er på elever, der har atypiske variationer inden for diagnoser og som samtidig er mere udadvendte, har glæde af at spejle sig i sociale fællesskaber og er socialt opsøgende.

Du kan læse mere om skolen her: Skolen på Strandvejen | Skovshoved Skole (aula.dk)

Løn og ansættelse

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffe- og børneattest.

Ansøgningsfrist og samtale

Ansøgningsfristen er den 12. september 2023 med afvikling af ansættelsessamtale i uge 38.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://gentofte.dk/jobopslag/?hr=show-job/160035&linkref=130029&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5894858

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet